Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) se téměř rozplakala na veřejné akci. Po zhlédnutí charitativního spotu na podporu onkologicky nemocných dětí měla slzy v očích. "Bylo to silný," řekla Super.cz zpěvačka.

"I tady jsem znova měla slzy v očích. Je to něco, co bych nikdy nechtěla zažít. Spot je hodně silný, ale jak jinak ukázat, jak je důležité být hodní a ohleduplní. Vzali jsme na spot herečku Terezii Holou, jednou bude hodně obsazovaná, je to velký talent, zahrála to neuvěřitelně," upřesnila patronka spolku Nové háro.

"Měla jsem se vracet na jeviště, musela jsem to rozdýchat. Bylo to hodně těžký," dodala Lucie, která pro spolek tvoří andílky, jejíž výtěžek jde na výrobu paruk pro onkologicky nemocné děti.

"Dělám, co můžu. Andílky dělám růžové. Nesnáším růžovou, ale Markétka, dcera zakladatelky Nového hára Lucie Staňková, rakovině podlehla. A růžovou milovala, tak je dělám. Moje pomoc je hlavně finanční," dodala Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám