Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada pořadu Peče celá země bude mít novou porotkyni. Místo po známé cukrářce Mirce van Gils Slavíkové, o jejímž odchodu Super.cz informoval už loni v srpnu, zaujme blogerka, lektorka, spisovatelka a milovnice makronek Míša Landová.

Josef Maršálek zůstává, a stejně tak moderátorská dvojice bude beze změn, pořadem provedou Tereza Bebarová a Václav Kopta.

„Je pro mě výzva navázat tam, kde ukázala první řada svoji sílu. Myslím, že si diváci oblíbili nejen samotný formát, ale velký podíl na tom měli jistě i soutěžící, a hlavně porotci Mirka Slavíková s Josefem Maršálkem. Stejně spravedlivé a přínosné hodnocení a rady se budu snažit předávat i já,“ říká Landová.

Nás zajímalo, co ji samotnou na cukrařině baví a co ze sladkého, kromě zmíněných makronek, má nejraději. „Baví mě její různorodost, kreativita, kombinace chutí... Nejvíce si užívám finále, tedy konečné dekorování a zdobení dezertů či dortů,“ řekla Super.cz s tím, že nejraději má kynuté těsto, takže koláče a vánočku.

V soutěži se utká 12 amatérských pekařů, na obrazovky se vrátí příští rok.

První řadu vyhrála právnička Petra. „Účast v soutěži mě posunula mílovými kroky dopředu. Dodala mi odvahu dělat naplno to, co bylo před soutěží jen koníčkem. K právnickému vzdělání si doplňuji učební obor cukrář a začíná další, tentokrát sladké, životní dobrodružství,“ svěřila.

Reklama

Další články

Načítám