Hlavní obsah
Článek

Jen co se z ní stala žena, už řeší klasický problém s kily navíc. I Jessica Alves (40) se rozhodla zhubnout a jak je jí vlastní, první, po čem skočila, byla operace - zmenšení žaludku.

Alves podstoupila tubulizaci žaludku, kdy jí resekovali 80 % orgánu. Vzniklý tubulus žaludku navazující na jícen působí jako brzda a brání pacientovi sníst větší porci jídla.

Jessica se o své operaci rozpovídala pro MailOnline: „Před 14 dny jsem podstoupila tubulizaci žaludku, protože jsem měla už 102 kg a moje dieta nefungovala.“

Jessica Alves v dubnu letošního roku

„Byl to nejlepší krok, jaký jsem mohla udělat, protože už se necítím hladová a nemám neustále na něco chuť,“ řekla Jessica a dodala, že příbytek na váze přikládá všem operacím, které za poslední dva roky prodělala kvůli změně pohlaví, kdy musela brát mnoho hormonů. „Hormony zadržují spoustu tělních tekutin, měla jsem stále hlad.“

Přeoperovaná Barbie už se těší, až po třech měsících uvidí drastické výsledky na váze, která ji doposud řadila mezi obézní. „Jsem opravdu velká, ale na fotkách to není tak vidět. Ve chvíli, kdy budu štíhlejší, budu moct dělat glamour modelku a ukázat svou ženskost,“ uvedla.

Jessica nedávno podstoupila plastiku poprsí a na seznamu dalších operací je několikátá úprava nosu a zženštění hlasu. Léto si chce ovšem užít naplno a bez zásahů chirurgů. Zda to vydrží do podzimu, se ukáže brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám