Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) po letech chodí na hodiny zpěvu. Kvůli velmi náročné roli v muzikálu Robinson Crusoe musí několikrát týdně tvrdě cvičit. Sama přiznává, že takhle náročné zpívání nikdy předtím neměla.

"Je to velký oříšek. Budu to cítit každé přestavení. Musím být vždycky připravená. V jiných představeních si v létě před představením můžu třeba dát střik a povalovat se na sluníčku, tady se budu muset hlídat, budu ve stínu, soustředěná," řekla Super.cz Jirešová.

Chodila na hodiny k Míše Noskové, nyní ji učí muzikálová zpěvačka Renata Podlipská, která se před mnoha lety například alternovala s Bárou Basikovou (61) v legendárním muzikálu Jesus Christ Superstar.

"Míša mi moc pomohla, ale má toho hodně, tak jsem poprosila Renatu. Bydlí kousek ode mě, vyučuje zpěv, naučila mě novou techniku, co se týče dýchání. Nevím, co dřív. Mám se nadechovat do šířky a do zad. Doufám, že neomdlím, až se pořádně nadechnu," směje se. "Doma mám speciální cvičení, syčím, mám to vydržet minutu. Sofča si myslí, že jsem se zbláznila, je to legrace," řekla Super.cz.

"Renata mi dodává sílu na jevišti, je mojí velkou oporou, je moc hodná, že mi pomáhá," uzavřela Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám