Hlavní obsah
Článek

V poslední době Ivana Chýlková (60) srší dobrou náladou. Jinak tomu nebylo ani na křtu videoklipu jejího kolegy z plzeňské verze muzikálu Billy Elliot Radima Flendera Krysař. K tomu, aby se stala jeho kmotrou, ji nemusel dlouho přemlouvat.

"Známe se dva roky a trávili jsme spolu poměrně hodně času, když jsme jezdívali na zkoušky. Já řídila, a on byl jako pán a správný paša vezen," smála se Ivana, když Super.cz vysvětlovala, jak zpěváka poznala. "Upoutal mě svým talentem, má moc krásný hlas a je dobré, že není jen interpret, ale umí se autorsky podílet nejen hudbou, ale i texty. Obdivuji, když je někdo schopen vytvořit komplexní věc," míní herečka.

S Radimem během lockdownu spolu s dalšímu kolegy natáčela i společnou píseň, která již zanedlouho spatří světlo světa. "Když zavolal a říkal, že tam budou všichni, tak jsem v té době celkem nic nedělala. Takže to bylo dobré i v rámci socializace vidět i jiné lidi než ty, co vidím pořád doma. Otestovali jsme se, zazpívali, pak zase odešli, ale bylo fajn se vidět," vzpomínala.

Když jsme si s Ivanou povídali minule, zmínila, že si čas v karanténě krátila hlavně čtením a sledováním filmů. Rozšiřování hudebních obzorů prý do jejího sebevzdělávání nepatřilo. "Přiznám se, že s muzikou to mám hodně zvláštně. S raným mládím jsem poslouchala muziku pořád, teď ve zralém mládí si nepouštím skoro žádnou. Chci mít ticho. Kdyžtak si prozpěvuju sama. Ať jste kdekoli, pořád na vás jde nějaký zvukový smog, který jste si nevybrala. Chci mít klid," vysvětlila Ivana, kterou budeme moct slyšet zpívat opět i v muzikálech, zmíněném Billym Elliotovi a také v Galileovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám