Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci StarDance letos na tiskové konferenci k novému ročníku představili pouze soutěžící z řad celebrit. Jejich taneční protějšky zveřejňují až o dva měsíce později a postupně. Jako první byl oznámen pár Simona Babčáková a Martin Prágr následovaný Martinou Viktorií Kopeckou s Markem Dědíkem. Nyní došlo na herce a zpěváka Jana Cinu (36), který si zatančí s Adrianou Maškovou.

Honza žije v dlouholetém vztahu s hereckým kolegou Petrem Vančurou a dostal tak několik dotazů ze svého okolí, s kým na parket vkročí: zda s mužem, nebo se ženou. „To mě nenapadlo, ale přijde mi to jako zajímavé téma. Třeba ještě něco vymyslíme,“ říká Honza.

Ostatně i v populární show Strictly Come Dancing, jež je předlohou české StarDance, si už loni poprvé v šestnáctileté historii soutěže zatančil stejnopohlavní pár.

Roztomile nervózní rande

Seznámení s Adrianou Honza přirovnal k prvnímu rande: bylo „roztomile nervózní, ale zároveň hrozně hezké“. „Jsme jako takoví dva mladí svatebčané, kteří se teď vydávají na minimálně tříměsíční cestu životem,“ usmívá se.

Mašková, která v desáté řadě tančila s Miroslavem Hanušem, neměla mezi účastníky favorita, zároveň svěřila, že Honza je pro ni příjemné překvapení. „Můj tatínek říkal, že by mi ho moc přál, takže ten bude určitě moc rád,“ dodala tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám