Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý život bojuje s kily navíc. Amatérský cukrář Jan Jirka, známý z pořadu Peče celá země, tráví většinu času v kuchyni při tvorbě nejrůznějších dezertů, které bez ochutnání nedovedl k dokonalosti. Přestože se mu podařilo viditelně zhubnout, stále není se svou figurou spokojený.

Rozhodl se proto, že podstoupí liposukci. „Celý život bojuji s postavou. Čím jsem starší, tím víc se pozoruji. Liposukce neslouží tak úplně k redukci váhy, ale slouží k dotvarování problematických partiích. U mě to jsou především boky a břicho,“ svěřil se Super.cz cukrář.

„I když se snažím držet stravu a být aktivním sportovcem, stejně mě celý život doprovází boky. Za rok mi bude 30 a v těch letech bych byl konečně rád se sebou spokojený a přestal se za sebe stydět. Liposukcí to určitě nekončí, už se těším, až mě po zotavení bude týrat trenér,“ popsal Jan Jirka.

I za poslední rok doma nabral kila, kterých se chce zbavit.

O zákroku uvažoval už loni, byl i na konzultaci, lékař jej ale spíš odrazoval.

„Dal jsem na jeho rady, začal jsem víc sportovat a řešit jídelníček, ale boky se mě držely neustále. Pak jsem strávil dva měsíce v cukrářské výrobě, přišel covid a kila byla nahoře. Kila jsem opět shodil, ale boky a bříško zase zůstalo,“ dodal cukrář, který doufá, že se svým tělem bude po zákroku konečně spokojený.

Reklama

Další články

Načítám