Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) patří spíš ke stydlivějším ženám. Když jsme byli společně na tréninku paddleboardu loni na Slapech, při natáčení trvala na tom, že si přes plavky vezme raději ještě šortky a pro jistotu i tričko.

Nyní ale vyrazila s manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem a dcerkou Maruškou k moři, a rozhodla se se svými fanoušky podělit o snímky v plavkách. A to nejen ve svých oblíbených v celku, ale oblékla i bikiny. A to přestože přiznává, že figuru nemá dokonalou. "Zvládli jste zhubnout do plavek? Já moc ne," přiznává zpěvačka.

Sledující ji ale ujištují, že vypadá dobře. "Vy nepotřebujete hubnout do plavek, Marti, vy jste kočka v nejlepších letech," ujišťují ji. "Hubnout nepotřebujete! Ženská má být pěkná," uklidňují ji další komentáře. Postavu jí chválili zejména pánové, zatímco dámy spíš řešily, jak se dařilo či nedařilo zhubnout jim.

Reklama

Další články

Načítám