Hlavní obsah
Článek

Podle průzkumů přibrali lidé v pandemii v průměru šest kilo. Méně pohybu si vybralo svou daň i u Leoše Mareše (47). Ten proto začal praktikovat tvrdší režim a opět se vrátil ke cvičení.

„Dlouhá léta jsem nebyl ve fitku. Navíc posilovny byly zavřené, tak jsem se k tomu nedostal,“ říká Mareš, pro kterého byla také velkou motivací jeho manželka Monika, pro kterou je pohyb důležitou součástí života. „Říkal jsem si, že by bylo dobré, se mé ženě začít zase líbit.“

„Dostal jsem se na váhu 88,2 kg. To je taková ta základní standardní frekvence Evropy 2, na které stanice začínala. Viděl jsem tuto číslovku, řekl jsem si, že je to stylové, ale zároveň jsem si řekl, že to stačí,“ smál se moderátor.

Své snažení často podnikavý Leoš promění v nějaký profit. Když například před lety začal dřít ve fitku, tak se následně objevil na obálce módního časopisu bez trička. Je to i tento případ? „Nikdy jsem to tak neměl. Nabídka časopisu vznikla následovně. Jestli se mě ptáš na to, jestli se budu na Starých peckách zase svlékat, tak ne. To nestihnu. Aspoň nebudu muset v tričku zatahovat břicho,“ říká Leoš Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám