Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rebel Wilson (44) shodila 30 kilo a působí zdravě a ve skvělé formě. Pro magazín Shape se nyní rozpovídala o tom, jak se jí podařilo shodit přebytečná kila. A světe, div se, nedržela žádné drastické diety, ani tělo nemučila hodiny denně v posilovně.

Do svého každodenního režimu jednoduše zařadila rychlou chůzi. Díky té se prý zbavila nadbytečného tělesného tuku.

„Do té doby jsem nikdy o wellness pořádně nepřemýšlela. Ale jak mi táhlo na 40, začala jsem uvažovat o zmrazení vajíček, a odborníci se shodovali, že čím zdravější budu, tím větší šanci na úspěch mám,“ popsala.

A dodnes lituje, že zdraví neupřednostnila dříve. „Prostě to nebyla priorita. Nevěděla jsem, jak na to.“

Během loňského roku vyrazila na pobyt do luxusního wellnes centra v Rakousku, kde denně vyrážela na procházky do hor. Při chůzi nejčastěji poslouchala podcasty.

Samozřejmě také upravila své stravovací návyky. Zařadila pouze výživově plnohodnotné potraviny s vysokým obsahem proteinu.

„Mým cílem nikdy nebylo být vychrtlá nebo dosáhnout určité konfekční velikosti. Jsem pyšná, že jsem dosáhla v životě určité rovnováhy,“ dodala.

Herečka se nedávno svěřila, že má problémy v reprodukční oblasti. Blíže je však zatím nespecifikovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám