Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Troian Bellisario (35) se v polovině května stala podruhé maminkou. Porod dcery Elliot byl ale vskutku nevšedním zážitkem, kterého se děsí nejspíš každá nastávající maminka. Už jen slyšet o jeho průběhu není nic pro slabší povahy.

Manžel hvězdy seriálu Prolhané krásky, herec Patrick J. Adams se zrovna vrátil domů z natáčení, když Troian začaly kontrakce. Týden před termínem porodu. Intervaly se rychle zkracovaly, a tak se vydali do losangelské porodnice.

Cesta autem pro herečku byla velmi nepříjemná, a když dorazili na garážové parkoviště nemocnice, začala rodit. Zatímco Adams běžel pro zřízence, Troian už byla na čtyřech a křičela na něj, že potřebuje pomoc.

„Řvala jsem, ať mi sundá kalhoty,“ popsala herečka v podcastu Katie Lowes.

Jakmile to Patrick udělal, uviděl hlavičku. Po čtyřech minutách a pár zatlačeních byla Elliot na světě. Když se Troian, stále ještě na čtyřech, otočila, uviděla manžela s dcerou v náručí.

„Plakala, ale stejně jsem se ujišťovala, jestli je naživu, jestli dýchá,“ popsala šokující okamžiky.

Hvězdný pár má ještě starší dceru Auroru (2), která se pro změnu narodila týden po termínu. S takovou rychlovkou tedy tentokrát nepočítali. Mají tak zážitek, na který nejspíš do smrti nezapomenou.

Na tomto parkovišti přišla Elliot na svět.

Reklama

Další články

Načítám