Hlavní obsah
Článek

Herečka Naya Rivera (†33) tragicky zahynula loni v červenci. Utopila se poté, co si vyjela na loďku s tehdy čtyřletým synem Joseym na jezero Piru u Los Angeles. Její otec George (64) nyní prozradil, že s dcerou mluvil prostřednictvím videohovoru těsně před smrtí, dokonce se jí ptal, jestli je bezpečné v jezeře plavat.

„Nikdy si nedala říct. Chtěla jít s Joseym plavat uprostřed jezera,“ uvedl pro magazín People s tím, že jakmile zjistil, že loďka nemá kotvu, snažil se dceru od plavání odradit.

„Viděl jsem, jak silně tam fouká, a sevřel se mi žaludek,“ pokračoval. „Pořád jsem jí opakoval, aby nevylézala z lodi, že jí odpluje, když bude ve vodě.“

Když hovor zhruba po třech minutách ukončili, zlé tušení v Georgeovi přetrvávalo. „Lámalo mi to srdce, měl jsem divný pocit, který mě ubíjel.“

Naya na otcovy rady bohužel nedala. O několik hodin později našli spícího Joseyho samotného v loďce. Po Naye nebyly památky.

Její tělo vylovili o čtyři dny později, pitva později prokázala, že se herečka utopila. Podle výpovědi chlapce a dedukce policie si šla Naya se synem zaplavat, když zjistila, že se jim loď vzdaluje, dokázala pomoci synovi zpátky na palubu, ale pak podle něj zmizela pod hladinou. Pravděpodobně ji strhl spodní proud.

„I po roce pořád cítím bolest. Nevím, jestli se z toho někdy vzpamatuji. Každý den mi chybí,“ dodal zdrcený otec herečky.

Josey je nyní v péči svého otce, herce Ryana Dorseyho. Ten často vzpomíná na zesnulou expartnerku na své sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám