Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci reality show Like House ji slyší v každém díle, ale ani jednou ji neviděli. Řeč je o virtuální moderátorce jménem Lucia, která soutěžícím zadává úkoly či pokládá otázky. Za tajemným hlasem z reprobedny se skrývá herečka Hana Kusnjerová, kterou diváci znají ze seriálů Modrý kód, Polda, Svatby v Benátkách, ale hlavně z Ordinace v růžové zahradě, kde hrála naivní sestřičku Ladu.

Původně měl na mladé influencery promlouvat hlas počítačového programu, ale kreativní producent reality show narazil na to, že nepůsobí sarkasticky, drze, důvtipně, a tak trochu sexy, takže nabídku dostala Hana.

„Požádal mě, abych namluvila úvodní text v několika variantách. Ty první mi vrátil s tím, že mluvím opravdu jako robot a že mám dát do projevu víc jízlivosti, milosti a trochu futurismu. Tak jsem nahrála další varianty, ze kterých si vybral – a bylo,“ vysvětluje herečka. Komentáře virtuální moderátorky namlouvá Hana každý večer po natáčení a připravit si musí alespoň 3 varianty intonací, aby bylo z čeho vybírat.

„Nahrávání pak zabere něco kolem jedné hodiny až dvou hodin. Nahrávám doma nebo zrovna tam, kde jsem. Dostala jsem mikrofony a zvuk si nahrávám sama, kontroluji a následně odesílám do střižny. Teď zrovna namlouvám na dovolené z Řecka,“ překvapila kráska.

Protože se kromě herectví věnuje právě i dabingu, o své hlasivky pečuje, a to opravdu poctivě. „Nekouřím, nekřičím, když nejsem rozmluvená, snažím se vyhýbat klimatizacím a studenému pití. Během namlouvání ráda piju teplou převařenou vodu a vždy dávám přednost nahrávání přes den nebo večer. Rána pro mě bývají těžká, zvlášť s tříletou dcerou za zády,“ dodává sympatická herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám