Hlavní obsah
Článek

U topmodelky Kate Moss (50) jsme sice zvyklí i na odhalenější fotografie než jsou ty, které nafotila do kalendáře Pirelli pro rok 2012, ale i tyhle rozhodně stojí za to! Britská módní ikona na nich totiž fotografovi Mariovi Sorrentimu pózuje v tak titěrných bikinách, že zakryto nezůstalo z jejího těla téměř nic. I přesto však patří tyto snímky z celého kalendáře k těm „nejzahalenějším“.

Kate se spolu s dalšími modelkami a herečkami Milou Jovovich, Larou Stone, Natashou Poly a dalšími svlékly na žádost fotografa Sorrentiho úplně do naha. Letošní téma kalendáře má být extáze zachycená na fotografiích, kterou nakonec fotograf pojal poměrně jednoduše bez výrazných pozadí či jiných „rušících elementů“, a tak nechal vyniknout čisté kráse ženského těla.

„Víte, původně jsem myslel, že vytvoříme velice sexy fotky, ale když jsme se do toho dostali, uvědomil jsem si, že ty snímky vlastně tak sexy nechci. Nechtěl jsem po holkách, aby mi pózovaly, špulily se a strkaly mi prsa před obličej nebo něco takového. Zkusili jsme to udělat jednoduše. Byly chvíle, kdy tam stála jen modelka a já a nikdo kolem nás. Myslím, že to byly ty momenty, kdy jsem zachytil ty nejlepší fotky,“ prozradil nedávno Sorrenti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám