Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební producent Mark Ronson (46) potvrdil zásnuby s Grace Gummer (35), dcerou Meryl Streep (74). „Zasnoubil jsem se minulý víkend,“ řekl Mark v podcastu The FADER Uncovered.

Mluví se o tom, že spolu pár randí rok, ale oni sami nikdy přímo o svých začátcích nemluvili. Jen hudebník nyní podotkl, že jejich první pusa byla jako z romantického cajdáku, jaké se vysílají na Hallmarku.

Mark a Grace se údajně seznámili v New York v době, kdy už byl hudebník rozejitý s Genevieve Gaunt a Gummer měla po rozvodu s Tayem Strathairnem. Ten proběhl v dubnu loňského roku. Ronson je už také jednou rozvedený.

Pár se poté přesunul do Londýna, kde je i nedávno zachytili paparazzi a na prstě herečky už se třpytil zásnubní prstýnek.

Ronson v loňském roce vzbudil pozornost, když se veřejně označil za sapiosexuála, tedy člověka, který je přitahován inteligencí protějšku.

Mark proslul mnoha hity, spolupracoval například na písni Valerie se zesnulou zpěvačkou Amy Winehouse (†27), dále pak tvořil s Miley Cyrus (31), Camilou Cabello, Brunem Marsem a dalšími.

Reklama

Další články

Načítám