Hlavní obsah
Článek

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (48) se po delší době ozvala manželovým fanouškům se zprávou o očekávané autobiografii nejslavnějšího českého zpěváka.

Gottová prozradila detaily ke knize, kterou Gott stihl dopsat a jejíž vydání se posouvalo kvůli doplnění obrazových materiálů. Kniha se jmenuje Má cesta za štěstím. „Tento výstižný název si manžel zvolil sám, stejně jako titulní fotografii Lenky Hatašové,“ uvedla Gottová.

Do prodeje bude kniha uvedena v den Gottových nedožitých narozenin, 14. července 2021. Na Slovensku se objeví 20. července.

„Mám z prvních vytištěných archů velkou radost. Budu vás průběžně zásobovat ukázkami z knihy. Snad vás to potěší,“ věří Gottová. Dle prvních ohlasů fanoušků zcela jistě.

Autobiografie bude velkoformátová. Kromě Gottových textů bude na 700 stranách na 1700 fotek a dokumentů.

„Věřte mi, že knihu dokončuji s celým týmem s nejlepším vědomím a svědomím tak, aby tady po zesnulém manželovi zůstala důstojná památka a byla přesně v souladu s jeho představami, a aby z ní měla radost nejen celá jeho rodina, ale především vy, jeho věrní příznivci a drazí fanoušci,“ uvedla už v dubnu Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám