Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na podzim bodovala Iva Pazderková (44) na fitness soutěži. Půl roku na sobě tvrdě dřela, což se vyplatilo. Herečka na svých prvních závodech skončila na desátém místě, rozhodla se proto, že letos opět zkusí štěstí.

„Chystám se znovu, teď jsem zahájila přípravu, hned jak otevřeli posilovny. Byla jsem jako na Matějské pouti, když jsem tam byla poprvé. Teď nezvednu ani skleničku s vodou a na podzim půjdu znovu,“ svěřila se Super.cz Iva Pazderková, která se naplno opět pustila do cvičení.

Přestože je herečka, tak se v titěrných kalhotkách a podprsence před kolegyněmi na soutěži styděla. „Byl tam obrovský stud. Postavit se v gaťkách a ve šprndě mezi sportovkyně ve čtyřiceti letech, to jsem se styděla strašně,“ svěřila se Iva, která po měsících začíná opět hrát a čeká ji hned několik představení v rámci letní scény Studia Dva. Hraní v představeních Revizor a Holky jako květ bude prokládat pravidelnými tréninky.

„Cvičím pětkrát až šestkrát týdně, z toho čtyři dny v týdnu dvoufázově. Mám svůj Instagram Nebuď lemra vole, kde cvičím živě se svými sledujícími a odpoledne chodím do posilovny. Cvičím když je čas. A je to nutnoct, pokud se na podzim chci postavit vedle těch úžasných sportovkyň,“ dodala Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám