Hlavní obsah
Článek

Herečka Nikol Heřmánková Kouklová je další tváří projektu Jsem žena, jsem kněžka, za nímž stojí Lilia Khousnoutdinová (35). Sympatická zrzka ztvární českou postavu, jednu ze žítkovských bohyní. Tu proslavil román Kateřiny Tučkové, podle kterého vznikla i divadelní hra.

"Užila jsem si to, že asi po třech letech jsem se ocitla v roli modelky a mohla se nechat hýčkat, nalíčit a učesat. A i samotné focení s Ivy Morwan bylo fajn," řekla Super.cz Nikol, která se před časem živila modelingem v Americe. "Slušně jsem si tím přivydělávala, ale už je to minulost stejně jako blogerství. Teď jsem především herečka," upřesnila.

Vyhledávaná byla i díky své přírodní zrzavé husté hřívě. "Mám takový dar od boha, tak se snažím ho nějak nekazit žádnou nekvalitní péčí. Ale teprve nedávno jsem si byla po pandemii nechat ostříhat aspoň konečky," svěřila.

Pokud jde o téma projektu, které je hodně ženské, Nikol s ním souzní, i když na první pohled působí spíš jako realistická žena stojící nohama na zemi, kterou ezoterika až tak nezajímá. "Tyhle diskuze a témata mě baví, otevírat ta ženská témata, sebevědomí a sebeuvědomění. Je to důležité i z polohy herečky, takže jsem ráda, že mě holky přizvaly," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám