Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobné fotky tady dlouho nebyly. Provokatérka Berenika Kohoutová (33) se po delší době rozhodla odhalit své tělo. Mnozí si určitě pamatují na její nahou fotku z balkónu, kde předvedla své pozadí. Od té doby se ještě několikrát nechala zvěčnit v prádle, a to třeba s rostoucím těhotenským bříškem.

Tentokrát odhodila podprsenku a nahoře bez se zvěčnila u kuchyňské linky, a to při pití kávy. Na sobě má herečka pouze kalhotky s vysokým pasem ve stylu Bridget Jones. A nutno říct, že i tak vypadá opravdu sexy.

„Já myslím, že mezi krabicema, přejížděním z jednoho bytu do druhýho a zkoušením se určitě hodí něco takovýho, ne? Ať nás LÁSKA, co mám vytetovanou na žebrech provází při těch přesouvacích masakrech, zatím se spíš furt hádáme, kdo co blbě zorganizoval," svěřila se herečka.

„Na druhý straně mám na žebrech HUMOR, na ten budu taky myslet,“ uvedla herečka a dodala: „Snad ti nevadí, že první, co dělám u tebe doma je focení hambatejch fotek, mami. Máš tady supr světlo,“ svěřila se herečka, která se odvážných fotek rozhodně nebojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám