Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Christina Hendricks (46) proslula díky rolím v seriálech Šílenci z Manhattanu nebo Firefly či komediemi Santa je úchyl jedna a dvě. Pánbůh jí navíc opravdu nadělil v oblasti hrudníku, což talentované herečce v průběhu kariéry bylo i trochu na obtíž.

„Byly rozhodně časy, kdy jsme byli kriticky uznávaní a dostávalo se nám hodně pozornosti za naši tvrdou práci, ale každý se mě chtěl ptát jenom na mou podprsenku,“ rozpovídala se v rozhovoru pro list Guardian.

Načala také téma sexismu a podělila se i o svou „Me Too zkušenost". „Byly chvíle - ne během Šílenců z Manhattanu, ale při jiných projektech - kdy mě lidé chtěli využít způsobem, který se mi nelíbil, donutit k něčemu nebo mě profesionálně zesměšnit,“ uvedla s tím, že nezná jedinou herečku nebo modelku, která by neměla podobné zkušenosti.

Doplnila ovšem, že se takové věci zajisté dějí i v jiných odvětvích, která nejsou tak medializovaná jako zábavní průmysl.

Hendricks má na kontě 6 nominací na cenu Emmy, všechny za Šílence z Manhattanu. V roce 2019 se po 10 letech manželství rozvedla s Geoffreym Arendem. Nemají spolu žádné děti, ale dva psy, o které pečují střídavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám