Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel Muž roku 2013 a úspěšný model Antonín Beránek. Bylo mu teprve 30 let. Beránek podlehl následkům tragické autonehody. Informaci Super.cz potvrdil ředitel soutěže Muž roku David Novotný.

"Je to pravda, zemřel v noci ze včerejška na dnešek, bojoval se zraněními po autonehodě v Šanghaji, která se stala v pátek," řekl Novotný.

Antonín Beránek byl velmi úspěšným modelem, který se prosadil především v Asii. Roku 2013 se zároveň stal nejkrásnějším mužem Evropy a 6. nejkrásnějším mužem planety.

"Nedal jsem na něj dopustit, velmi jsem si ho vážil, patřil k nejúspěšnějším Mužům roku, byl to úspěšný model, který byl velmi oblíbený na asijském trhu. Skromný, milý a hodný kluk, který navždy zůstane v mém srdci," dodal Novotný.

Antonín Beránek si modelingem v Asii vydělával slušné peníze. Plánoval ale návrat domů, kde se chtěl usadit. "Třicítka na krku. Už si tam někdy připadám jako táta, když vidím ty patnáctileté holky. Pořád tam ale práce pro mě je a finančně to je velmi dobré, rozhodně lepší než v Česku. Přesto bych rád zůstal doma," řekl Super.cz Beránek v rozhovoru, který poskytl před rokem a půl.

„Investoval jsem do budoucnosti, koupil jsem si byt. Vrátil jsem se nyní domů a je mi tam moc hezky,“ prohlásil tehdy s tím, že by rád založil rodinu. Nakonec ale v Asii pracovně působil dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám