Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Sally Field (74) vyfotili v Santa Monice při vyřizování pochůzek. O dvojnásobné držitelce Oscara skoro rok nebylo slyšet, hraní se ovšem věnuje nadále.

Loni se objevila v seriálu Dispatches From Elsewhere a nyní připravuje další, doposud nepojmenovanou show, v níž ztvární matku bývalého majitele losangeleských Lakers Jerryho Busse.

Sally má za sebou dva sňatky se Stevenem Craigem, s nímž má děti Petera a Eliho, a (jeden) s producentem Alanem Greismanem, se kterým má syna Samuela. Nejvíc však proslula vztahem s Burtem Reynoldsem.

S Reynoldsem si zahrála v trháku Polda a bandita z roku 1977, k němuž následně natočili pokračování. Společně se objevili také v komediích Hooper a Konec. Burt Sally nejednou požádal o ruku, ovšem ona jeho nabídku nikdy nepřijala.

Důvodem byla jeho povaha, Reynolds měl tendence herečku ovládat, jak přiznala později v rozhovorech a své biografii. Rozešli se v roce 1981 a Burt sám přiznal, že byl na vině. I když Sally považoval za svou životní lásku, dle vlastních slov ji odpudil.

Field od rozvodu s Greismanem nezveřejnila žádný vztah a podle všeho je single, i když randění by se nebránila. „Klidně bych randila, ale jsem velký samotář, dotyčný by mi musel doslova zaklepat na dveře,“ přiznala v rozhovoru pro magazín People v roce 2016.

Reklama

Další články

Načítám