Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Xindl X (44) zhubl 20 kilo a vypadá skvěle. Na Tenerife, kde s manželkou a dvěma dětmi pobývá od loňského října, začal sportovat a upravil svůj příjem kalorií. „Manželka viděla na Super.cz fotku Davida Guetty v plavkách a řekla, že chce, abych v padesáti vypadal taky takhle,“ svěřil nám v předchozím rozhovoru. Takového úbytku váhy se mu nepodařilo dosáhnout ani během náročného období ve StarDance, kde soutěžil v roce 2019.

„Doufal jsem, že při StarDance zhubnu. Jenže kromě základů tanga a samby jsem se naučil hlavně pít s novými kamarády šampaňské,“ přiznal Super.cz Xindl X alias Ondřej Ládek s nadsázkou.

Nyní se těší na léto, které bude mít po covidové pauze hlavně pracovní. Koncertní turné Xindl X startuje v Třebívlicích 16. července, a kromě Prahy a Čelákovic se bude odehrávat celé na vinicích. Na akcích si bude muset odepřít hlavně alkohol, který kvůli životosprávě vyřadil a nedotkl se ho 150 dní.

„Bude to opravdu zkouška ohněm, hrát mezi vinohrady a nepít. Ale věřím, že po tak dlouhé pauze mě samotné hraní nakopne víc, než by mě mohla nakopnout jakákoliv sklenička,“ míní interpret hitů Anděl, Chemie nebo V blbým věku.

Skloubit koncertování se zdravou životosprávou nebude jednoduché, Ondřej si ale věří. „Asi budu muset začít dřív vstávat, abych stihnul nachodit aspoň deset kilometrů před výjezdy na koncerty, a budu s sebou muset vozit proteinové tyčky, protože strava na festivalech nebývá úplně bohatá na bílkoviny.“

Místo alkoholu si na koncertech bude dopřávat jiný nápoj. „Asi s sebou budu všude vozit kávovar a čerstvě umletou kávu, abych si mohl po koncertě dát za odměnu aspoň něco. Co jsem přestal pít, tak moje spotřeba kávy rapidně vzrostla,“ dodává Xindl X.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám