Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Sebedůvěra je všechno,“ vzkázala Madonna fanouškům u videa, na němž se její syn David Banda po domě promenuje v dlouhých dámských šatech. Mladíkovi sebevědomí, zdá se, nechybí. V kuchyni u pultu si protáhl nohy a pochválil si, jak příjemně volné šaty jsou. Video zpěvačka doprovodila devadesátkovým hitem The Power.

Přátelé Madonny příspěvek hojně komentovali a někteří žertovali, že by se supermodelka Naomi Campbell měla mít na pozoru, protože jí roste konkurence. Někteří z fanoušků také kvitovali, že zpěvačka postem boří genderové hranice. V tomto směru však ne všichni souzněli, někteří lidé naopak upozorňovali na „nemocnou“ dobu, v níž muži nosí ženské šaty. Necháme na každém z vás.

Davida zpěvačka adoptovala v roce 2006 z Malawi a pojí je velmi silné pouto. „Mám s ním toho společného nejvíc. Zatím má víc mého DNA než mé ostatní děti. Tak uvidíme, co se stane, zatím je ještě brzy (předvídat),“ uvedla Madonna v rozhovoru pro britský Vogue.

V roce 2017 vzpomínala na dobu, kdy si chlapce přivezla do Londýna. Média prý hovořila o únosu. „A já si říkala: počkat! Snažím se tady zachránit lidský život,“ svěřila s tím, že ji tehdy kritika velmi zasáhla.

Od dalšího rozšiřování rodiny ji však neodradila. Po Davidovi Madonna adoptovala ještě tři dcery: Mercy, Estere a Stellu. Kromě adoptovaných dětí má dceru Lourdes a syna Rocca.

Reklama

Další články

Načítám