Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Blaira Underwooda (56) si mohou fanoušci Sexu ve městě pamatovat jako doktora Roberta Leedse, který randil se zrzkou Mirandou, dokud definitivně neskončila se Stevem. A vztah se Blairovi bohužel rozpadl i ve skutečném životě. Po 27 letech manželství oznámil rozchod s herečkou Desiree DaCostou.

Dvojice vydala prohlášení, v němž se dušuje, že nadále zůstanou přáteli. Mají spolu dceru Brielle (22) a syny Blaka (19) a Parida (24).

Blair přijímá převážně seriálové role, ale když za ním před lety přišli tvůrci Sexu ve městě, s díky je odmítl. Nabízeli mu totiž roli partnera Kim Cattrall alias Samanthy, která ze zvědavosti krátce randila s černochem. O takovou postavu Underwood nestál. Až když přišli podruhé, s rolí Leedse, vzbudili jeho zájem.

„Zeptal jsem se, jestli to bude o tom, že je postava černoch, to pro mě bylo klíčové,“ uvedl v podcastu Strong Black Lead.

Když zjistil, že rasa tentokrát nebude předmětem děje, nabídku přijal. Sex ve městě je koneckonců jedním z nejoblíbenějších seriálů jeho dnes již odloučené manželky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám