Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Němka, která si říká Martina Big a proslula nejen svým enormním, několikrát zvětšovaným poprsím, ale také změnou barvy kůže, s plastikami nekončí. Jejím dřívějším cílem bylo mít největší prsa v Evropě, nyní má ještě větší ambice.

Už před prvním zvětšením Martina nosila velikost podprsenky 70 DD. Ta teď, jak svěřila fanouškům, už nestačí ani k tomu, aby ženě překryla bradavky. „Někdy jsem sama ohromená, jak moc se mé poprsí zvětšilo,“ říká. To ovšem neznamená, že je spokojená.

„Stále to pro mě není dost! Nechám si napumpovat prsa ještě víc. Víc a víc, dokud nebudou velká jako Titanik,“ použila poněkud zvláštní přirovnání.

Martina má poměrně početnou fanouškovskou základnu, která ji v jejích nápadech podporuje. „Jen do toho, holka. Život je moc krátký na to mít malá prsa. Stojím za sebou,“ vzkázal jeden z fanoušků.

Jiní se ale obávají o její zdraví a nabádají ji k tomu, aby si přestala zahrávat. Už nyní, uvádí velikost košíčků T, musí pravidelně cvičit, aby ulevila namáhané páteři, a spát na zádech, nebo se případně podložit polštáři.

Martina podstoupila také úpravy nohou, rtů nebo nosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám