Hlavní obsah
Článek

Po několikaměsíční pauze se Marta Kubišová (81) objevila 10. května na veřejnosti. Zpěvačka se přišla rozloučit se svým dlouholetým přítelem Ivanem Havlem. Na pohřbu se jí ale udělalo špatně.

Přátelé se tak začali strachovat o její zdraví. Není žádným tajemstvím, že národem milovaná umělkyně má několik problémů včetně nemocného srdce. Před šesti lety měla infarkt, pár dní předtím navíc musela do nemocnice, také kvůli slabosti, zimnici a tlaku na hrudi. Vznikla tal obava, jestli se neopakuje scénář z minula. Naštěstí ne.

„Srdíčko to nebylo. Ale jsem kardiak a teplota přesahující třicet stupňů a respirátor mi prostě nesvědčí,“ řekla Super.cz Kubišová o příčině slabosti, jež ji postihla. „Položila jsem jen květiny, nedočkala jsem se ani obřadu, omluvila jsem se Dáše Havlové a byla jsem nucená odjet,“ krčí rameny zpěvačka.

I přesto, že Kubišová dorazila do strašnického krematoria osobně rozloučit se svým dlouholetým přítelem, musela vysvětlovat svou nepřítomnost. „Ti, co mě tam nezahlédli, mi další dny volali, jestli jsem v pořádku,“ vysvětluje Kubišová, která je s blízkými ve spojení hlavně telefonicky.

„Stále mi někdo volá. Novináři mě žádají o rozhovor, před chvílí mi volala kamarádka z Paříže. Já ten den prostě propovídám,“ směje se Marta Kubišová, které už je nyní zase lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám