Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že se Zdeněk Pohlreich (67) stane průvodcem nové seznamovací reality show První večeře. Když jsme se s ním potkali na natáčení jednoho z dílů v jeho restauraci, ptali jsme se, jak se mu daří okouzlit na rande jeho manželku Zdeňku.

Známý kuchař kupodivu nespoléhá na své umění, ale sází na změnu prostředí. „Když máme nějakou příležitost, kterou chceme oslavit, tak jdeme vždycky ven. V restauraci se rádi necháme obsluhovat, protože to je ten největší luxus ze všeho,“ říká Pohlreich a jedním dechem dodává: „Aby bylo jasno, tak já jsem typ člověka, který miluje restaurační svět. V pandemii jsem velice trpěl, když jsem si nemohl jít sednout k jídlu. Vždy vím, kam jít. Dobrých restaurací, ve kterých jsem byl, je dost, a těch dobrých, ve kterých jsem zatím nebyl, je ještě daleko víc.“

V restauraci se objevuje v pracovní době a rád se tam vrací i jako soukromá osoba. „Mám rád, když se o mě někdo stará, protože normálně se staráme o lidi my. Je to pro mě hrozně příjemná zkušenost, když se vám snaží někdo zpříjemnit komfort během večera,“ dodává Zdeněk Pohlreich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám