Hlavní obsah
Článek

Kdo by do australské zpěvačky řekl, že slaví už 53. narozeniny. Kylie Minogue (55) ovšem bere svůj věk s úsměvem a na sociálních sítích se podělila o snímek z puberty.

„Mé drahé náctileté já… už žádné trucování, jen jedna noc a máš narozeniny! Jen tak mimochodem, dobrá práce při pletení svetru,“ napsala Kylie ke snímku pod tímto odstavcem den před svým oslavným dnem.

U děkovného postu za všechna narozeninová přání se Kylie pochlubila i snímkem se svým miminkem z loňského roku. Pořídila si totiž vlastní značku vína. Se skleničkou růžového své narozeniny oslavila.

„Mám velkou slabost pro rosé a poslední dva roky jsem s láskou tvořila Kylie Minogue Wines. Společně s Benchmark Drink jsme vytvořili Rosé, kterým jsem naprosto okouzlena. Je svěží, lehké a dokonale růžové,“ napsala zpěvačka před rokem, kdy na své narozeniny značku představila.

Kolem Kylie se nyní vyrojilo mnoho otazníků ohledně jejího vztahu s ředitelem britského magazínu GQ Paulem Solomonem. Její kamarádka, herečka Billie Piper, i Paulova matka začátkem roku v rozhovorech prozradily informace o jejich údajném zasnoubení a z fotky Kylie v bílém na Instagramu fanoušci usoudili, že už je vdaná. Pár ovšem dodnes nepotvrdil ani zasnoubení natož svatbu. Své soukromí si zpěvačka přísně střeží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám