Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) si zahraje i ve třetí řadě úspěšného seriálu Lajna, který na podzim odvysílá Televize Seznam ve spolupráci s TV JOJ. Hanka se opět představí v roli bývalé tanečnice u tyče Denisky a o úsporné extravagantní oděvy nebude nouze ani v této sérii. V jednom z připravených outfitů jsme herečku zastihli s kamerou Super.cz na tiskové konferenci.

„Jediný, co je lehce znepokojující, je to, že jsem na tiskovku přišla jako jediná v kostýmu, takže si všichni myslí, že takhle chodím já a chtěla bych všem říct, že tohle nejsem já, tohle je Denisa,“ rozesmála se krásná zrzka.

V minulosti už na sebe kvůli seriálu musela obléct například latex nebo síťované punčocháče, takže v provokativním topu s odhaleným bříškem a na vysokých jehlách se cítila o něco lépe. „Cítím se v něm skvěle, protože si myslím, že se holkám kostymérkám a maskérkám povedlo vystihnout tu postavu. Ne nadarmo se říká, že když se povede kostým, tak máte půlku postavy hotový,“ říká herečka.

Svěřila nám, že její styl a vkus je naprosto odlišný od seriálové Denisy. Zajímalo nás, jestli by našla alespoň jeden kousek z oufitu, který by si na sebe vzala v reálu. „Z tohohle outfitu bych si na sebe nevzala vůbec nic, ani ten příčes,“ směje se kráska.

Herečka mimo jiné naznačila, jaký bude vývoj její postavy v Lajně 3. „Denise se na konci druhé série narodila dvojčátka, takže se stala mámou. Byla zvyklá, že centrem svého světa byla buď ona nebo Lubošek (Denisin partner a hokejový trenér, kterého hraje Jiří Langmajer (57) - pozn.) a najednou jsou tam dvě další bytosti. Zároveň začíná trošku pochybovat o tom, jestli je pořád ta šťáva, jakou bývala,“ dodává Hana Vagnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám