Hlavní obsah
Článek

Herec z komedie Škola ro(c)ku Kevin Clark (†32) zahynul při nehodě na kole. Ve středu ráno ho v Chicagu srazilo auto. Podle policie k nehodě došlo před půl druhou ranní a za volantem vozidla seděla dvacetiletá žena.

Clark proslul rolí Freddyho Jonese v komedii s Jackem Blackem z roku 2003. V poslední době se věnoval hlavně muzice. Nedávno založil kapelu Jess Bess and the Intentions, kde působil jako bubeník. V sobotu odehráli první koncert.

„Řekl svým kolegům z kapely, že konečně přišel na to, co chce v životě dělat, a hodlá prorazit,“ uvedla hercova matka Allison.

Jedním z prvních, kdo se vyjádřili ke Kevinově smrti, byl herec Jack Black. Tragédie ho evidentně zasáhla.

„Devastující zprávy. Kevin je pryč. Tak mladý. Taková dobrá duše. Tolik krásných vzpomínek. Mám zlomené srdce. Posílám lásku jeho rodině a fanouškům Školy ro(c)ku. Navždy si budu pamatovat, jak byl milý. Nikdy na něj nezapomenu, nikdy mi nepřestane chybět,“ vzkázal na sociální síti.

Clark začal hrát na bicí už ve třech letech a muziku nadevše miloval. Právě díky svému talentu se prosadil v Hollywoodu a získal roli ve Škole ro(c)ku. Šlo o jeho jedinou filmovou roli.

Reklama

Další články

Načítám