Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Kate (42) je s princem Williamem (41) na pracovní cestě po Skotsku a po svém modrém modelu, který se inspiroval tamní národní vlajkou, na sebe oblékla další kousek, který ctí kulturu země.

Tartanový trenčkot ovšem není jedním z těch dostupných kousků, které vévodkyně tak ráda vynáší. Dlouhý kabát je značky Holland Copper a vyjde v přepočtu na 25 tisíc korun. Ouftit Kate doplnila lodičkami značky Manolo Blahnik, kterou milovala Carrie v Sexu ve městě. Modely tohoto návrháře stojí průměrně 20 tisíc korun.

Model pak vévodkyně doladila safírovými náušnicemi s diamaty, které jsou ze šperkovnice královny. V roce 1979 je Jejímu Veličenstvu daroval bývalý viceprezident Spojených arabských emirátů šejk Rašíd ibn Saíd Al Maktúm.

Kate s Williamem dorazili do Holyrood Palace v Edinburghu v opravdu archivním vozítku. Princ si vypůjčil starý Land Rover, který patřil jeho nedávno zesnulému dědečkovi, princi Philipovi. V paláci později promítali pro pozvané hosty z řad charitativních společností národní zdravotní služby film Cruella.

Reklama

Další články

Načítám