Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh nyní pětadvacetileté Ashley je jako z pera spisovatelky erotických románů. Žena si domluvila sex s matkou své kamarádky ze školy a jejím partnerem. Do muže se následně zamilovala, příběh ale nemá happyend.

O svou zkušenost se Ashley podělila v podcastu Strictly Anonymous (striktně anonymní).

Nápad na „trojku“ byl její, věděla prý, že starší pár někoho hledá. Kamarádce o tom pochopitelně neřekla. S manželi se potkala u nich doma, vše proběhlo dle plánu.

„Poté jsem sešla po schodech dolů do přízemí a on přišel za mnou, byli jsme spolu na gauči a tam se stalo, že jsme pokračovali, když jeho žena nahoře spala,“ popsala, jak problematická romance vznikla.

„Rozpálilo mě, že zatímco ona spí, já mám jejího manžela. Vím, že to zní hrozně, ale byl to spouštěč - že jsem byla v místnosti pod ní a měla sex s jejím mužem.“

Situace se ale vzápětí vymkla kontrole, Ashley pro milence zahořela a začala se s ním tajně scházet, už bez jeho ženy. Jeho vztah s manželkou se poté začal rozpadat, nakonec se rozešli.

Ani románek s mladou dívkou ale nevydržel, podle slov Ashley začal být jejich vztah „toxický“. A aby toho nebylo málo, ztratila i kamarádku, která se o jejím milostném dobrodružství dozvěděla a ukončila s ní kontakt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám