Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor, bývalý starosta a v současné době učitel Vladimír Kořen se pyšní novým přírůstkem do rodiny. S manželkou Martinou se jim narodil čtvrtý potomek, syn Vládík. Moderátor oblíbeného pořadu Zázraky přírody Super.cz prozradil, jak porod probíhal.

„Poslední dny před porodem byly napínavé, protože jsme jezdili do porodnice velmi často v domnění, že UŽ, ale lékaři manželku pokaždé prohlédli a řekli, že ještě ne... 25. května nadešel den D a dostali jsme se do péče skvělého porodnického týmu u Apolináře pod vedením pana profesora A. Pařízka a usměvavé porodní asistentky M. Penové. Dalo by se to zkrátit tak, že Pařízek odrodil Kořena,“ říká s humorem pyšný tatínek.

„Porod byl úplně jiný než u předešlých dětí. Díky epidurálu od pana profesora jsem necítila výrazné bolesti, a dokonce jsem si občas zdřímla, abych nabrala síly,“ řekla nám jeho sympatická manželka Martina. Kromě nejmladšího Vladimíra spolu mají ještě synka Vaška a dcery Karolínu a Magdalénu.

Moderátor se s námi podělil ještě o jeden úsměvný moment z porodního sálu. „Manželka měla od rána strašnou chuť na chlebíčky, a když měla po porodu a přivítala se pohlazením se synkem, tak jedna z důležitých otázek byla, jestli už může chlebíček,“ dodává Vladimír Kořen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám