Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) se rozhodl splnit si sen a postavit pro rodinu, sebe, snoubenku Marcelu a syna Marka, dům. Věrný zůstal milované Šumavě, kde mu před očima roste nový domov. Nechal nás do něj nahlédnout.

„Nechtěli jsme narušovat okolí nějakou modernou nebo extravagancí, a tak jsme šli cestou příjemného, spíš nenápadného domu, který zapadne do rázu Šumavy s tím, že uvnitř bude mimořádný,“ popsal zpěvák Super.cz ideu, která se postupně stává skutečností.

Kromě tradičního zázemí v podobě kuchyně, jídelny, ložnice a koupelny nechybí vymazlený pokojíček v rockovém stylu pro syna, dva pokoje pro hosty, šatna pro Marcelu a pro něj zase nahrávací studio a posilovna. Venku pak terasa s výhledem do okolních hor a bazén, na který se nejvíc těší malý Marek. Autorkou interiéru je designérka Martina Pištěláková a její tým.

Termín stěhování se rodině posouvá, původně v novém chtěli oslavit Marečkovy desáté narozeniny, které má začátkem června. „Zima tady na Šumavě byla dlouhá a vydatná a teď zase už měsíc v kuse prší, tak se nám to celé o pár týdnů posouvá, ale čert to vem. Nic nám to nemůže zkazit,“ říká Ztracený.

Na to, jak to bude celé vypadat, se podívejte v bohaté fotogalerii pod článkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám