Hlavní obsah
Článek

Rebecca Glassborow (30) z anglického města Coventry nemá lehké spaní. Kvůli fotografii, kterou pořídila loni v říjnu se skupinou kamarádek, má totiž pocit, že v domě, kde žije, straší.

Fotku pořídily v bytě, nad nímž Rebecca bydlí. Když se ale podívaly, jak se snímek povedl, místo Rebeky a šesti kamarádek na něm bylo osm postav. Jako by za nimi vykukovala další žena.

Z fotografie jde trochu mráz po zádech a podle mladé maminky se dokonce proslýchá, že v koupelně dolního bytu opravdu někdo zemřel.

„Je to dost děsivé. Všechny nás to vylekalo, rozhlížely jsme se po pokoji a hledaly, co by to mohlo být. Nepřišly jsme na to. Některé z nás si myslí, že je to žena s dlouhými hnědými vlasy. Bylo to divné. Nenašly jsme nic, co by se podobalo tomu na fotce,“ uvedla Glassborow pro britská média.

Rebecce „přízrak“ nedá spát, ovšem její sousedka, která v bytě žije, tvrdí, že by se měla víc bát živých než mrtvých. „Razí tohle heslo, ale mě to děsí. Když ležím v posteli, přemýšlím o tmavých postavách, které se mi vkrádají do ložnice,“ popsala.

V minulosti prý zaznamenala v bytě podivné zvuky, ale vždy je přisoudila sousedům. Tajemnou postavu s kamarádkami pojmenovaly Flo, a o zážitku dokonce zvládají vtipkovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám