Hlavní obsah
Článek

Poslední měsíce nahrávaly spekulacím o manželské krizi Pavla Trávníčka (73). Pár se ve společnosti od prosince neobjevoval a Monika Trávníčková byla častěji než se svým mužem vidět po boku houslisty Jaroslava Svěceného (63).

Nyní manželský pár opět vyrazil ruku v ruce do společnosti. Pavel byl jedním z hostů tiskové konference nového televizního kanálu Prima Star, kde se bude po letech reprízovat populární soutěž Caruso Show. Jeho manželka nesměla na akci chybět a herec se na akci vyjádřil k fámám o krizi v jejich manželství.

„Spekulace jsou vždycky. Monika se přeorientovala na produkční cestu a daří se jí. Zastupuje několik umělců, kteří byli rádi, že v té složité koronavirové době měli alespoň nějaká vystoupení a i zaplacená. Já jí to přeju a daří se jí dobře,“ svěřil se herec. Na otázku, zda jim to klape odpověděl jednoslovně. „Jo“.

V letních měsících sice Pavel začne pomalu trénovat na taneční soutěž StarDance, ale nevylučuje ani společnou dovolenou. „Jako všichni Češi bychom se rádi podívali k moři nebo do tepla, takže ještě něco asi vymyslíme,“ prozradil herec s tím, že už má za sebou vakcínu proti covidu. „Jsem už očkovaný a myslím, že jsme na nejlepší cestě to ukončit,“ dodal herec na tiskové konferenci ke kanálu, který startuje 14. června.

Reklama

Další články

Načítám