Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ukrajinská instagramová modelka Anastasiia Pokreshchuk (32) proslula také jako „žena s největšími tvářemi na světě“. V umělém vzhledu si libuje a s proměnou svého zevnějšku nehodlá v dohledné době přestat. Na řadu by nyní měla přijít již zjevně upravená prsa.

Anastasia se svěřila fanouškům na sociální síti, že touží po poprsí velikosti D, protože jí dle vlastních slov v oblasti hrudníku pánbůh příliš nenadělil. Uvedla také, že si ovšem nechce nechat poprsí zvětšovat pomocí silikonů, ale raději aplikovat do hrudníku vlastní tuk z jiné části těla.

Za injekce do rtů, tváří a brady utratila už desítky tisíc, a i když se občas najdou nějací posměváčci, se svým novým vzhledem je spokojená. Dokonce jí proměna zvedla sebevědomí.

„Styděla jsem se za všechno. Za svůj hlas, vzhled, bylo to těžké. Myslím, že jsem předtím byla hnusná. Moje matka říkávala, že jsem přirozeně krásná, ale teď podle ní vypadám exoticky, a i moji přátelé si myslí, že jsem předtím byla taková šedá myška,“ dodala s tím, že haterům se jenom směje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám