Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že si herečka Sabina Laurinová (52) jako zdravotnice Mery v seriálu Sestřičky našla mnoho fanoušků, není pochyb. Někteří z nich jsou ale do děje tak zapálení, že velmi špatně nesou oznámení o tragické smrti této hlavní postavy. Dokonce tak zle, že směrem k Primě píšou hrubé urážky, objevily se dokonce i výhružky.

„Je vám jako jedno, že se nám nechce žít?“, „Tohle jsme od vás nečekali, že necháte zemřít naši Mery“, „Jste spokojení, že jste nám ublížili? Nebo vám to stálo za to? Nenávidíme vás!“ zní některé ze vzkazů, které nyní televize řeší. Jsou jich až stovky denně, fanoušci dokonce založili speciální „smuteční“ instagramový účet a sepsali petici.

„Denně pročítáme stovky e-mailů i vzkazů a zpráv na sociálních sítích, které jsou mnohdy velmi emotivní, některé až výhrůžné,“ napsala Super.cz PR manažerka seriálu Kateřina Kotalová.

Fanoušci také hojně žádají, aby tvůrci smrt Mery přehodnotili a díl přetočili. To ovšem nejde, i z důvodu dalších linek.

„Děkujeme všem slušným diskutujícím, chápeme šokované reakce fanoušků, bohužel jejich prosbám o přetočení nemůžeme vyhovět, neboť pondělní událost rozehrává budoucí dramata,“ dodala Kotalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám