Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Felix Slováček (80) oslavil narozeniny i se svou bývalou přítelkyní Lucií Gelemovou (41). Ta se s ním sice rozešla, protože jí známý saxofonista, který je stále ještě ženatý s Dádou Patrasovou (67), nechtěl dopřát poklidný rodinný život, ale jak zdůraznila Super.cz, zůstávají nadále přáteli.

Hned po svém příjezdu z Arménie proto Slováček zamířil přímo k ní. A oslavil s ní i své 78. narozeniny. Gelemová svému dnes již jen kamarádovi napekla dobroty a udělala mu pěknou oslavu. Slováček pak potvrdil, že vše, co Gelemová napsala ve svém prohlášení o rozchodu, je pravda. Tedy i to, že neplánuje návrat k Dádě Patrasové.

„Vážení a milí přátelé, je neděle 23. května. A právě před 78 lety jsem se narodil, takže slavím. Jsem po druhém očkování, zdravý, plný energie, elánu, radosti z toho, že se potkáváme s kamarády muzikanty, že si zahrajeme krásné tance. Chci jenom potvrdit, že všechno, co Lucie ve svém sdělení napsala, je pravda, a tím bych rád celou záležitost uzavřel. Děkuji všem, kteří jste mi poslali přáníčka, a těším se, že se znovu spolu uvidíme, na zdraví,“ nechal se slyšet Slováček, jenž už se na založení rodiny necítil, a tak si ho výtvarnice ponechala aspoň jako kamaráda.

„Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po 7 letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ napsala mimo jiné v prohlášení Gelemová.

A jak na její rozchod se Slováčkem reagovala Patrasová? „To manželství trvá přes 40 let, zažili jsme ledacos, dobré i zlé. To je to, co si člověk slíbí při sňatku, že spolu budeme v dobrém i zlém. Takhle to musí fungovat, a jestli se do toho nějaká paní přimotá, tak se zase odmotá,“ řekla Super.cz Patrasová, s níž ovšem Slováček narozeniny neslavil.

Reklama

Další články

Načítám