Hlavní obsah
Článek

Po boku Jaromíra Jágra (52) se Dominika Branišová (29) objevuje už skoro rok a vztah hokejisty s půvabnou brunetkou jen kvete. Svému partnerovi je modelka oporou a podporuje ho, jak to jen jde.

„Celou sezónu jsem jezdila na všechny venkovní i domácí zápasy, vařila jsem mu jeho typické jídlo, co má před zápasem. Mě ten hokej baví a mám ráda i lidi z Rytířů Kladno, co jsou kolem. Trávila jsem tam hodně času, byla jsem ráda, že se něco děje a nemusím sedět doma a koukat do zdi,“ svěřila se Super.cz Dominika, kterou jsme potkali na focení.

Tomu se v poslední době věnuje čím dál víc, tentokrát šlo o focení pod hladinou pro kampaň s kadeřníkem Tomasem Arsovem. Jakmile bude vše hotové, plánuje Dominika se svým partnerem vyrazit také na zaslouženou dovolenou. „Jardovi začalo to hektičtější období, vzhledem k tomu, že postoupili do extraligy a musí shánět hráče, takže jemu to teprve teď začalo. Ale máme v plánu, že někam vyrazíme, ještě nevíme kam, ale myslím, že se to rozhodne v nejbližších dnech,“ uvedla modelka, která je stejně jako Jaromír Jágr milovnicí sportu.

Ráda běhá, a to i několikrát týdně. Dokonce si myslí, že je to oblast, ve které je lepší než její partner. „Jednou jsem řekla, že jsem lepší v běhání a on mi za to pak vynadal,“ svěřila se smíchem Dominika.

„Ale já si furt myslím, že jo, protože uběhnu třeba sedm nebo deset kilometrů v kuse a neumím si představit, že by běžel takovou dobu. Ale když jsme se šli nedávno proběhnout, třeba kilometr, tak je samozřejmě rychlejší než já,“ dodala Branišová na vysvětlenou.

Reklama

Další články

Načítám