Hlavní obsah
Článek

Tento příběh je doslova neuvěřitelný, dle slov čtyřiadvacetileté německé studentky se ale skutečně stal. Sarah Vilard se rozhodla fingovat svatbu, aby naštvala svého expřítele. Ženicha si najala, dokonce neváhala zaplatit za pětihvězdičkovou vilu ve Frankfurtu, kde vznikly krásné „svatební“ fotky. Těmi se pak pochlubila na sociální síti.

Akce proběhla pouhé tři měsíce po rozchodu s někdejším přítelem, není tak divu, že muž na snímky záhy zareagoval. Hned následující den po jejich zveřejnění začal Sarah psát a vyptávat se, co to má znamenat. Vilard konverzaci zveřejnila.

„Ty jsi mě celou dobu podváděla?“, „Kdo to ku*va je?“, „Se mnou jsi na zásnuby potřebovala čas a jeho si po třech měsících vezmeš?“ nebo „Kdy jste se potkali?“ psal muž. Expartnerovi odpověděla, že svého „manžela“ poznala hned poté, co se rozešli. „Opravdu náhoda,“ odvětil jí.

Když za Sarah expřítel přišel osobně, neměla dle svých slov chuť se s ním bavit a zablokovala si ho i na sociálních sítích. Cítila se prý skvěle, když si to s ním takhle vyřídila. Za co se mstila, už nedodala.

Reklama

Další články

Načítám