Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Kravchenko (35) z Ukrajiny si od svých pěti let pěstuje dlouhé vlasy. Ty dnes dosahují 198 cm a ženě zajišťují pozornost na sociálních sítích i ve skutečném, offline světě.

Aby vlasy zůstaly v kondici, Alena o ně pravidelně pečuje. „Co se vlasové péče týče, jsem velmi pečlivá. Používám přírodní masky, vybranou profesionální kosmetiku, vlasy oplachuji bylinkovými výluhy a pravidelně si masíruji pokožku hlavy,“ vyjmenovala hlavní pilíře své rutiny. I díky ní dosáhla toho, že má vlasy delší, než kolik sama měří. „To se mi moc líbí,“ říká.

Užívá si i pozornost, kterou budí na veřejnosti. „Ráda čním z davu, líbí se mi, když mě přirovnávají k princeznám, dělá to ze mě unikátní a neobvyklou osobu,“ říká sebevědomě. „Muži milují přirozené blondýnky a s touto délkou vlasů k tomu jsem neustále v centru pozornosti, ať už ve svém městě, nebo na internetu.“

Alenu také pravidelně zastavují lidé na ulici, aby se s ní vyfotili. „Ptají se, jestli jsou vlasy pravé, chtějí si na ně sáhnout a často ani nevěří svým očím,“ popisuje obvyklé reakce lidí. Jako jedinou nevýhodu vidí, že si na vlasy šlape. Ženám, které chtějí dosáhnut stejné délky, pak doporučuje především trpělivost a odhodlanost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám