Hlavní obsah
Článek

Hana Reinders (41), dříve Mašlíková, má po narození syna snad ještě lepší postavu, než když před lety jako finalistka Miss brázdila přehlídková mola. Nic ale není zadarmo, na své figuře pravidelně dře. Sport byl také jejich společným koníčkem s manželem Andrém, se kterým jí manželství nevydrželo. Loni v prosinci oznámila moderátorka rozchod a promluvila o tom, že nejspíš dojde i na rozvod.

"Naše problémy trvaly delší dobu. Mnoho měsíců, rok určitě to trvalo. Dlouho jsem to zpracovávala. Odhodlat se manželství ukončit bylo hrozně těžký," řekla Super.cz v jednom z posledních rozhovorů Mašlíková. V současné době se blondýnka věnuje hlavně svému synkovi Andreasovi, ale nezanedbává ani samu sebe. Dopřává si oblíbené sportovní aktivity a relax u koní, které si zamilovala.

Hanka vstoupila do světa showbyznysu v roce 2006, poté, co se zúčastnila Miss České republiky. Mediálně známou se stala díky účasti v reality show Trosečník. Pracovala jako manažerka v modelingové agentuře, ale sama jako modelka neměla nikdy o nabídky nouzi. Díky své krásné figuře a bujnému silikonovému dekoltu byla jasnou volbou pro předvádění plavek či spodního prádla. Z modelingu přešla k moderování, u kterého zůstala dodnes.

V galerii můžete zavzpomínat, jak to Hance slušelo na mole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám