Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou tenisovou kariéru sice ukončila, ale se sportem rozhodně nesekla. Tenistka Barbora Strýcová (38) je od dětství zvyklá být v pohybu, cvičení se tak nevzdává ani v těhotenství. S rostoucím bříškem si dává do těla, a dokonce i se závažím.

Úspěšná sportovkyně brzy přivede na svět svého prvního potomka, jehož pohlaví před pár dny prozradila. „U nás v rodině jsou jen holčičky, takže jsem si myslela, že to bude zase holčička. Jsem ráda, že je to chlapeček, protože bude v rodině aspoň nějaký chlap a ty holčičí slepičí věci trošku rozbije,“ svěřila se Bára, která už se také může chlubit rostoucím bříškem.

To předvedla při svém venkovním cvičení. Ve žlutých kraťasech a sportovní podprsence odhalila rostoucí bříško, které jí stále umožňuje posilovat. „Těhotenské cvičení je můj styl,“ svěřila se nastávající maminka, která prvorozeného syna čeká s partnerem Petrem Matějčkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám