Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Henry Cavill (38) promluvil k haterům a spekulantům na sociálních sítích. Představitel Supermana a Zaklínače se rozepsal u fotky s přítelkyní Natalií Viscuso, kterou v poslední době trollové atakovali.

„Vážení fanoušci a sledující, chtěl bych udělat malé oznámení. Nemohl jsem si nevšimnout, že na mém profilu v poslední době převládá jakési nepřátelství. O mém soukromém životě a profesních vztazích se hojně spekuluje. Ačkoliv si cením vášně a podpory všech spekulujících, dospěl jsem do bodu, kdy musím něco říct.“

„Vám, kteří vyjadřujete své pohrdání a nespokojenost překvapivou řadou způsobů, říkám, že je na čase přestat,“ vzkázal. „Vím, že může být zábavné spekulovat a šířit drby, ale vaše „vášeň“ je nemístná a ubližuje lidem, na kterých mi záleží nejvíc.“

„Jsem velmi šťastný v lásce i v životě a ocenil bych, kdybyste i vy byli za mě šťastní. Pokud z nějakého důvodu nemůžete, zkuste si alespoň zachovat hrdost a být nejlepší verzí sami sebe,“ vyzval sledující.

Cavill proslul především jako Superman ve filmech Muž z oceli, Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti nebo Liga spravedlnosti. Ohromné zástupy fanoušků mu zajistila také role Zaklínače ve stejnojmenném netflixovém seriálu. Aktuálně je v procesu výroby druhá řada.

S nárůstem fanoušků však přibývají také hateři. Když v dubnu vyšel najevo Cavillův vztah s viceprezidentkou televizních a digitálních studií produkční společnosti Legendary Pictures, trollové ji okamžitě zahrnuli kritikou. Nezbývá než doufat, že se nyní budou řídit hercovou radou, a dají si pohov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám