Hlavní obsah
Článek

Objevila se jako sexy Bunny v kultovním filmu bratří Coenových Big Lebowski, po celém světě ji ale proslavila až role středoškolačky Vicky ve filmu Prci, prci, prcičky a jeho pokračováních. Tehdy ještě měla Tara Reid (48) plnější tvary, dnes byste ji možná nepoznali.

Na konto její hubenosti toho bylo napsáno mnoho, ona sama je se svou postavou spokojená. Anorexii odmítá, dle svých slov jí dostatečně a má rychlý metabolismus. „Když jsem hrála Vicky, vážila jsem víc, protože jsem jedla nezdravě a pila pivo,“ říká Tara.

Pětačtyřicetiletá herečka před časem nastínila, že by se snad fanoušci mohli dočkat dalšího pokračování Prciček. „Ale neřeknu vám kdy, protože to nevím. Musíme sehnat všechny herce a sladit program,“ prozradila webu Entertainment Tonight. Žádné oficiální oznámení však od dubna, kdy rozhovor proběhl, zatím nepřišlo.

Kromě herectví se Tara v poslední době věnuje také produkci. K té se dostala v reakci na nadostatek rolí.

„Chvíli jsem nepracovala a bylo to frustrující. Lidé si mysleli, že jsem jenom vymetala večírky a neuměla nic jiného. Tak jsem se rozhodla, že vezmu věci do vlastních rukou a začnu produkovat. Lidé si aspoň uvědomí, že mám něco v hlavě a přestanou se mi posmívat,“ řekla Reid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám