Hlavní obsah
Článek

Bratři Hansonovi tvořili v 90. letech velmi populární trio. Při koncertech kapely Hanson fanynky omdlévaly. Jejich sláva trochu pohasla, i když koncertují dál, ovšem z pohledných chlapců vyrostli snad ještě pohlednější muži. A také velmi pyšní otcové.

Isaac (40), Taylor (38) a Zac (35) mají dohromady 15 potomků a v rozhovoru pro US Weekly odpověděli na dotaz, jestli chystají klan ještě rozšiřovat.

„Myslím, že mám dost. Mám dvouměsíční miminko, Taylor má pětiměsíční, Isaacu, plánuješ ještě další?“ nechal se slyšet nejmladší Zac. „Myslím, že tenhle vlak už mi ujel. Neplánujeme mít víc dětí,“ odpověděl bratrovi Isaac.

A nelze se jim divit. Isaac má s manželkou Nicole syny Clarka (14) a Jamese (12) a dceru Ninu (7). Zac se ženou Kathryn jsou rodiči Johna (12), Junia (10), George (7), Mary (4) a zmiňovaného dvouměsíčního Quincyho. Prostřední Taylor se ženou Natalie pak mají Jordana (18), Penelope (16), Rivera (14), Vigga (12), Wilhelminu (8), Clauda (2) a pětiměsíční Maybellenne.

Hansonovým bylo teprve 16, 13 a 11, když se z jejich songu MMMBop stal hit. Od založení kapely ale vlastní děti spíš odrazují.

„Snažíme se je odradit a říkáme jim, co špatného je může potkat, ale máme v rodině pár dobrých kytaristů a pár klávesáků, tak uvidíme,“ vtipkoval Isaac. „Ale samozřejmě naše děti podporujeme v tom, co chtějí dělat. Když bude jejich vášní muzika, jsme pro, pokud to bude třeba chirurgie, tak je také podpoříme."

Reklama

Další články

Načítám