Hlavní obsah
Článek

Za svědkyni šla zpěvačka Monika Sommerová na svatbě Bohuše Matuše (50) poprvé. Když ji mladá nevěsta Lucka požádala, zda by jí veselku neodsvědčila, byla hvězda muzikálů Fantom opery nebo Čarodějka překvapená. Patřila totiž k těm, co jí vztah se zpěvákem na začátku rozmlouvali.

„Byla jsem překvapená, protože jsem jí hodně nadávala za Bohouška a nebyla jsem šťastná. Tehdy když Lucce bylo těch čtrnáct patnáct, tak jsem ji vozila domů a říkala, ať se na to vyprdne, že je Bohoušek bohém, ale teď jsme tady a jsem šťastná, že jsem jí šla za svědka,“ svěřila se Super.cz Monika, která se s Lucií, dnes už Matušovou, přátelí řadu let.

„Lucka ke mně chodila od dvanácti let na zpěv, takže ji znám déle, pak přišla s očima navrch hlavy a jako na obláčku, že je s Bohouškem. Tak jsem jí říkala, že se úplně zbláznila, jestli ví, do čeho se pouští a asi věděla,“ řekla s úsměvem Monika Sommerová na svatbě. Se zpěvem kvůli lásce Lucka přestala, ale její kamarádka trochu tajně doufá, že se k němu někdy vrátí.

„Lucka zpěvu nechala, odešla mi z konzervatoře, když byli s Bohouškem nejvíc zaláskovaní, to jsou i teď. Přestala chodit, to jsem na ni byla naštvaná, teď už má dítě, ale má určitě dveře otevřené,“ prozradila nám Monika, která pro nevěstu také uspořádala rozlučku se svobodou.

„Pořádaly jsme komorní rozlučku se svobodou, byly jsme u nás ve vířivce. Opily jsme se, pouštěly písničky a Lucka byla šťastná, že ji konečně nikdo nesoudí a je v domácím prostředí,“ řekla Monika, která se na svatbě objevila v krásných puntíkovaných šatech a se zelenými vlasy.

„Sestra měla narozeniny, ve slevě byla barva, nudíme se, tak jsem si obarvila vlasy. Zelená je stylová, protože hraji v muzikálu Čarodějka, jsem trochu crazy, ale už jsem připravená na divadelní sezónu,“ dodala zpěvačka, která se už na muzikály moc těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám