Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé si zahraje v muzikálu roli faráře. Po Sestře v akci si Václava Vydru (68) vybral pro změnu režisér Filip Renč (58) do Rebelů, kteří se už zkoušejí v kostýmech, takže jsme při rozhovoru měli skoro chuť se vyzpovídat, místo abychom pokládali otázky.

"Asi v karlínském divadle usoudili, že se na to hodím. Ale já sám nemám potřebu se vyzpovídávat. Vyřídím si to sám se sebou," řekl Super.cz Vydra, který před zkouškami shodil dlouhé vousy, které si během pandemie vypěstoval.

"Vzhledem k tomu, že divadla nehrála a byla zavřená, tak jsem neměl problém nechat si narůst plnovous. Měl jsem ho do dokumentu o českém stavovském povstání, který točili studenti filmové školy v Písku. Už je dotočeno, tak jsem se mohl oholit. Docela jsem si na to zvykl, měl jsem se v čem prohrabávat. Ale pohodlnější je vous nemít," smál se herec.

Ten se během pandemie věnoval hlavně svým koním. "Kromě toho jsme neustále točili Prostřeno, což je komentátorská práce. Ale aspoň nějaká. Jinak jsem neměl, bohužel, nic. Teď už se to snad nějakým způsobem konečně rozjede. Jenom doufám, že lidé úplně neodvykli chodit do divadla, a tímto je srdečně zvu," dodal Vydra, jehož jako faráře budeme vídat celé léto na výstavišti v Letňanech, kde má Hudební divadlo v Karlíně svoji letní scénu a budou se tam uvádět jak Rebelové, tak Sestra v akci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám